Antena Meniu Search
x

Sfârşit cumplit la Cluj! Un bărbat a fost spulberat de un autocar plin cu turişti polonezi (VIDEO)

Un bătrân de 80 de ani din judeţul Cluj şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de un autocar plin cu turişti polonezi! Pensionarul fusese la magazinul din comună şi nu a mai avut chef să meargă până la trecerea de pietoni. Doar că, în momentul în care a decis să traverseze pe unde a dorit, nu a observat şi autocarul. Şoferul vehiculului nu l-a putut evita sub niciun chip. Bătrânul a fost proiectat la câţiva metri distanţă pe asfalt. Medicii l-au dus rapid la spital, însă nu l-au mai putut ajuta.

Vezi și

Un bătrân de 80 de ani din judeţul Cluj şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit de un autocar plin cu turişti polonezi! Pensionarul fusese la magazinul din comună şi nu a mai avut chef să meargă până la trecerea de pietoni.

Victima nu a observat autocarul în momentul în care a decis să traverseze pe unde a dorit. Şoferul vehiculului nu l-a putut evita sub niciun chip. Bătrânul a fost proiectat la câţiva metri distanţă pe asfalt. Medicii l-au dus rapid la spital, însă nu l-au mai putut ajuta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Sfârşit cumplit la Cluj! Un bărbat a fost spulberat de un autocar plin cu turişti polonezi (VIDEO)