Antena Meniu Search
x

Un viitor mire din Marea Britanie a aflat că are o formă agresivă de cancer, la o oră după ce a fost testat pozitiv pentru Covid

Un viitor mire a aflat într-o singură zi că a contractat virusul SARS-CoV-2 și suferă de o formă agresivă de cancer, în urma unui control medical, după ce a acuzat dureri în zona abdominală. 

de Redactia Observator

la 23.02.2021, 11:47

Zach alături de logodnica sa, Katie
Zach alături de logodnica sa, Katie - Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Zach se plângea de dureri în zona abdominală încă din septembrie 2020. În urma unei tomografii computerizate, medicii i-au descoperit o pată pe ficat și i-au recomandat să facă o biopsie.

Bărbatul de 25 de ani a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer de colon. La o oră după ce a aflat diagnosticul, a primit un e-mail în care era informat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, scrie The Sun

„Am cedat și am început să plângem amândoi”, povestește Zach, care locuiește împreună cu logodnica sa și cu fiica acesteia. 

Cei doi, prieteni din copilărie, s-au logodit în martie 2020. 

„Nici măcar nu-și poate îmbrățișa mama pentru că trebuie să rămână în autoizolare. Sora sa este însărcinată și nu o poate vedea din cauza retricțiilor. Cu tot stresul prin care trecem, ar fi fost minunat dacă am fi putut avea familia alături”, a spus Katie, logodnica lui Zach.

Tinerii încearcă acum să se căsătorească cât mai repede pentru a se bucura de timpul pe care îl mai au de petrecut împreună. 

Până când nu primește un test negativ de COVID, britanicul de 25 de ani nu poate face alte examinări pentru a determina ce tratament ar fi recomandat în acest stadiu al bolii.

Cuplul a fost nevoit să împrumute bani de la membrii familiei pentru a-și păstra locuința, având în vedere că Zach, singurul care aducea bani în casă, nu mai poate lucra din cauza diagnosticului crunt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un viitor mire din Marea Britanie a aflat că are o formă agresivă de cancer, la o oră după ce a fost testat pozitiv pentru Covid