Antena Meniu Search
x

Un bucătar român a filmat IMAGINI INCREDIBILE din timpul atacului de la Londra: "I-am dat teroristului cu basket-ul în cap! L-am zăpăcit" (VIDEO)

Un bucătar român care lucrează în capitala Marii Britanii a publicat pe Facebook imagini de coşmar filmate imediat după atacul terorist din noaptea trecută, în urma căruia şapte oameni au murit şi 48 au fost răniţi. 

Un bucătar român care lucrează în capitala Marii Britanii a publicat pe Facebook imagini de coşmar filmate imediat după atacul terorist din noaptea trecută, în urma căruia şapte oameni au murit şi 48 au fost răniţi.

Românul este unul dintre martorii atacului terorist de la London Bridge.

Florin Morariu a postat pe contul său de Facebook o înregistrare dramatică, surprinsă la scurt timp după ce teroriștii au atacat mulțimea cu cuțitele.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Morariu e auzit, în înregistrare, spunând că s-a luptat cu unul dintre teroriști, pe care l-ar fi lovit cu un coș.

"I-am dat teroristului cu basket-ul în cap! L-am zăpăcit", spune românul.

Înregistrarea conține și scene șocante. Câteva victime ale celor trei teroriști pot fi văzute zăcând, pe jos, pline de sânge. Un alt bărbat rănit, cu mâna însângerată, e condus de un polițist.

Citeşte şi: MĂRTURII CUTREMURĂTOARE după ATACUL din Londra: "A fost MASACRU! Teroriştii au ieşit din maşini şi au început să ÎNJUNGHIE şi să lovească oamenii! Erau DEZLĂNŢUIŢI" (VIDEO)

Citeşte şi: Reacţia MAE după atacurile de la Londra: Se caută informaţii cu privire la identitatea victimelor!

Citeşte şi: 9 morţi și peste 40 de răniţi în atacul terorist de la Londra! O mașină a spulberat trecătorii, apoi teroriștii au atacat mulţimea cu cuţitele

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un bucătar român a filmat IMAGINI INCREDIBILE din timpul atacului de la Londra: "I-am dat teroristului cu basket-ul în cap! L-am zăpăcit" (VIDEO)