Antena Meniu Search
x

Fost jurnalist clujean, martor al ORORII DIN LONDRA: "Parcă treceam printr-un câmp minat! Este ireal ce se întâmplă aici" (VIDEO)

Şase oameni au murit şi patruzeci şi opt de persoane au fost internate în cinci spitale din Londra în urma atacurilor de sâmbăta seara în centrul capitalei Marii Britanii. 

Şase oameni au murit şi patruzeci şi opt de persoane au fost internate în cinci spitale din Londra în urma atacurilor de sâmbăta seara în centrul capitalei Marii Britanii. 

Din fericire, până în acest moment nu există informaţii cu privire la existenţa printre victime a unor cetăţeni români. Ministerul Afacerilor Externe a condamnat atacul terorist şi, potrivit unui comunicat, face demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor date suplimentare privind identitatea victimelor.‎

Citeşte şi: MĂRTURII CUTREMURĂTOARE după ATACUL din Londra: "A fost MASACRU! Teroriştii au ieşit din maşini şi au început să ÎNJUNGHIE şi să lovească oamenii! Erau DEZLĂNŢUIŢI" (VIDEO)

Tavi Cociş, regizor, designer şi fost jurnalist clujean, care locuieşte de câţiva ani la Londra, a povestit într-un mesaj postat pe Facebook că ceea ce se întâmplă acum în capitala Marii Britanii este "ireal".

Pe acelaşi subiect

"Acum suntem în siguranţă, acasă, însă ce s-a întâmplat aici este ireal. Am trecut prin zonele London Bridge şi Vauxhall în drumul spre casă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeşte şi: Reacţia MAE după atacurile de la Londra: Se caută informaţii cu privire la identitatea victimelor!

Ne întorceam de la un concert şi simţeam că mergem ca pe un câmp minat. Oamenii erau foarte speriaţi, se uitau peste umăr şi verificau de două ori persoane pe lângă treceau sau lângă care stăteau. Londra nu mai este "fun" în aceste zile", a scris românul pe Facebook.

Citeşte şi: 9 morţi și peste 40 de răniţi în atacul terorist de la Londra! O mașină a spulberat trecătorii, apoi teroriștii au atacat mulţimea cu cuţitele

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fost jurnalist clujean, martor al ORORII DIN LONDRA: "Parcă treceam printr-un câmp minat! Este ireal ce se întâmplă aici" (VIDEO)