Antena Meniu Search
x

Video Un clan din Vâlcea a băgat spaima în americani: Schema care i-a îmbogăţit cu peste 1 milion de euro. Percheziţii de amploare, la cererea FBI

FBI a cerut ajutorul DIICOT pentru a rezolva un caz. Suspecţii, membri ai clanului Ghiocel, din Vâlcea, sunt cercetaţi pentru că, între 2020-2022, ar fi comis zeci de furturi sau tâlhării în Statele Unite. 

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 07:42

Vezi și

Victimele sunt cetăţeni americani, în general persoane în vârstă, cărora le-ar fi sustras bijuteriile sau banii pe care îi aveau asupra lor. De asemenea, s-ar fi ocupat și de vânzarea de bijuterii din aur sau aur contrafăcut și ar fi solicitat și obținut beneficii sociale de la guvernul american, în baza unor acte false. 

Prejudiciul depăşeşte două milioane de dolari

Prejudiciul depăşeşte două milioane de dolari. La cererea FBI, anchetatorii români au făcut şapte percheziții domiciliare în Râmnicu Vâlcea. Au fost confiscate autoturisme de lux, bijuterii şi sute de mii de dolari. Doi dintre membrii clanului sunt în închisoare în SUA. 

La ancheta din România au asistat trei agenți din cadrul Biroului FBI San Diego și un agent al Fiscului din State, precum și doi reprezentanți ai Biroului F.B.I. la București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un clan din Vâlcea a băgat spaima în americani: Schema care i-a îmbogăţit cu peste 1 milion de euro. Percheziţii de amploare, la cererea FBI