Antena Meniu Search
x

Un clujean e în stare critică, după ce a sărit în mare să-și salveze fiul de 12 ani. Bărbatul nu știa să înoate, iar curenții l-au tras în larg

Un bărbat din Cluj se zbate între viaţă şi moarte după ce a intrat în apă, la Neptun, ca să-şi salveze băiatul de 12 ani. Bărbatul nu ştia să înoate, iar curenţii puternici l-au tras în larg. A fost resuscitat de mai multe ori iar medicii spun că starea sa rămâne critică. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 21.08.2021, 10:23

Vezi și

Copilul intrase în apă lângă sectorul de plajă rezervat vilelor de protocol pentru şefii Parlamentului şi Guvernului. Nu ar fi avut ce să caute în mare în timp ce este arborat steagul roşu. Când a văzut că nu mai poate reveni la mal, tatăl său a sărit în valuri fără să mai stea pe gânduri. 

Martoră: Copilul lui a fost tras de ape, el a sărit în ajutorul lui după care o femeie din Polonia, am înțeles, i-a aruncat un colac de salvare la copil, copilul l-a recuperat și pe tată l-au tras apele și nu l-a mai văzut. 

Băiatul a fost salvat dar tatăl a ajuns în larg. Acolo s-au dus imediat şi salvamarii să-l caute dar marea agitată le-a jucat feste. Oamenii de pe plajă au fost şocaţi să vadă că valurile mari aruncă spre ţărm un trup fără suflare. 

Martor: Am fost și l-am tras de mână, l-am scos pe mal și acum a venit SMURD. 

Un sfert de oră a stat în apă bărbatul. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor chiar pe plaja demnitarilor şi a reuşit să-l aducă la viaţă. Până să ajungă la spital însă, inima i-a stat de trei ori. A fost salvat de fiecare dată. Acum este la terapie intensivă, însă medicii sunt rezervaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » Un clujean e în stare critică, după ce a sărit în mare să-și salveze fiul de 12 ani. Bărbatul nu știa să înoate, iar curenții l-au tras în larg