Antena Meniu Search
x

Video Un copil aflat în plasament, bătut fără milă de o angajată DGASPC Satu Mare. Agresoarea, trimisă în judecată după 2 ani

După mai bine de doi ani de zile, procurorii iau primele măsuri în cazul copilului bătut fără milă de o angajată a DGASPC Satu Mare. Femeia a fost trimisă în judecată după ce, în 2021, a lovit în cap un băiat dintr-un centru de plasament. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 20.02.2023, 13:44

Vezi și

Procurorii au luat primele măsuri în cazul copilului bătut crunt de o angajată a DGASPC Satu Mare, acum doi ani. Agresoarea a fost trimisă în judecată după ce, în 2021, a lovit un băiat dintr-un centru de plasament. Judecătorul va fi cel care va trebui să stabilească dacă femeia se face vinovată sau este nevinovată în acest caz. Femeia este acuzată pentru purtare abuzivă. La dosar au fost depuse mai multe declarații ale colegelor de muncă, dar și expertize medico-legale.

"Femeia a dat o declarație în fața polițiștilor care au dechis prima anchetă în acest dosar. Judecătorul va fi cel care va trebui să stabilească dacă femeia se face vinovată sau este nevinovată în acest caz. Cert este că în 2021, femeia l-ar fi lovit pe un copil minor, care se afla la acea vreme în plasament exact în momentul în care își exercita atribuțiile de serviciu. Astfel, cei care au înaintat dosarul la judecătorie o acuză pe femeie pentru purtare abuzivă. La dosar au mai fost depuse și mărturii ale altor colege ale femeii, dar și multe expertize medico-legale", a transmis reporterul Observator, Simona Vasiac. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un copil aflat în plasament, bătut fără milă de o angajată DGASPC Satu Mare. Agresoarea, trimisă în judecată după 2 ani