Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 2 ani din Neamţ se zbate între viaţă şi moarte, după ce ar fi fost bătut de părinţi până a intrat în comă

Un copil de numai doi ani şi jumătate din judeţul Neamţ se zbate între viaţă şi moarte, după ce ar fi fost bătut cu bestialitate chiar de părinţii lui. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

de Angela Bertea

la 02.02.2022, 14:14

Vezi și

Părinţii ar fi chemat ambulanţa când au observat că starea băieţelului este foarte gravă. Copilul a fost transferat la Spitalul de Urgenţă "Sfânta Maria", din Iaşi, şi este în acest moment în comă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la evoluţia stării sale de sănătate. Părinţii au fost arestaţi preventiv pentru vătămare corporală și pentru rele tratamente aplicate minorului. Cazul a ajuns şi în atenţia celor de la Protecţia Copilului Neamţ.

Se pare că incidentul a avut loc luni, 31 ianuarie, în comuna Urecheni. Potrivit presei locale, o femeie de 20 de ani și concubinul ei de 17 ani l-ar fi bătut pe copilul în vârstă de 2 ani și jumătate. Micuțul are necroză pe fese de la loviturile puternice primite. De asemenea, medicii au observat că băiețelul avea și alte urme mai vechi de la alte lovituri.

Echipajele de pe ambulanță l-au preluat pentru a-l transporta la spital și au anunțat organele de cercetare penală care au constatat că viața copilului a fost pusă în pericol. Micuţul este acum în comă profundă, fiind internat la ATI. O anchetă este în curs de desfăşurare. De asemenea, se fac verificări la domiciliul unde stătea mama şi copilul pentru că acolo se pare că locuiesc mai multe familii şi vor să afle dacă există şi alţi copii care ar putea risca să fie abuzaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un copil de 2 ani din Neamţ se zbate între viaţă şi moarte, după ce ar fi fost bătut de părinţi până a intrat în comă