Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 5 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta într-un canal cu apă, în Suceava. Trupul micuţului, descoperit la 2 km distanţă

Tragedie joi seara în localitatea Bilca, din judeţul Suceava. Un copil de 5 ani şi-a găsit sfârşitul după ce ar fi căzut cu bicicleta într-un canal cu apă. La nici 2 ore de la dispariţia băiatului, trupul micuţului a fost adus la mal fără suflare. Se pare că băieţelul a fost găsit la o distanţă de mai bine de 2 kilometri de locul unde a fost văzut ultima oară.

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 07:44

Vezi și

”Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat, în această seară, în jurul orei 20:00, despre faptul că exista posibilitatea ca un copil să fi căzut cu bicicleta într-un canal cu apă, situat de-a lungul râului Suceava, pe raza comunei Bilca. La faţa locului, s-a deplasat modulul SMURD al Gărzii de Intervenţie Vicovu de Sus, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi cu o ambulanţă cu echipaj de prim-ajutor”, a transmis, joi seară, ISU Suceva.

Sursa citată a precizat că trupul neînsufleţit al copilului, un băieţel în vârstă de aproximativ 5 ani, a fost identificat, în jurul orei 21:30, la o distanţă de circa 2.000 de metri faţă de locul indicat, în care ar fi fost văzut ultima oară.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările producerii incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un copil de 5 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta într-un canal cu apă, în Suceava. Trupul micuţului, descoperit la 2 km distanţă