Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un copil şi patru adulţi, răniţi după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară, în Suceava. Maşinile s-au făcut praf în urma impactului violent

Un copil şi patru adulţi au fost răniţi grav, după ce o maşină şi o autoutiliarară au intrat în coliziune. Accidentul a avut loc în Pasul Mestecăniş, din judeţul Suceava.

de Angela Bertea

la 23.06.2023 , 17:38

Impactul a fost atât de violent că din maşini nu a mai rămas mare lucru. O femeie a fost scoasă din autoturism inconştientă şi i s-au aplicat manevre de resuscitare. Răniţii au fost tansportaţi la spital.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentelor Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc cu două autospeciale cu tehnică pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un copil şi patru adulţi, răniţi după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară, în Suceava. Maşinile s-au făcut praf în urma impactului violent