Antena Meniu Search
x

Video Un copilaș s-a electrocutat într-un parc de joacă din Bistrița. Părinții băiatului sunt revoltați

Caz şocant în Bistriţa. Un copil de 7 ani a ajuns inconştient la spital, după ce s-a electrocutat la locul de joacă. Băiatul s-ar fi atins de un stâlp de iluminat public la care lucraseră, în urmă cu doar câteva zile, reprezentanţii firmei care se ocupă de mentenanţă. Atenţie! Imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 25.08.2021 , 08:28

Băiatul era afară, împreună cu alţi copii, la locul de joacă din faţa blocului. În timp ce zburdau veseli, mai mulţi s-au cocoţat pe gardul care împrejmuieşte locul de joacă, loc în care se afla şi un stâlp de iluminat şi pe care copilul s-ar fi atins. A căzut imediat la pământ, ca secerat.

68 de volţi. 

68 de volţi? Există curent aici?

Vezi și

Mai mulţi părinţi care au văzut ce s-a întâmplat au sunat imediat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat primul ajutor copilului, după care l-au transportat la spital, alături de mama lui.

Pe acelaşi subiect

Florin Lazăr – Spitalul Judeţean, Bistriţa: Starea copilului este bună. Acesta este conştient şi stabil, rămânând, în continuare, internat, pentru supraveghere. 

Părinţii copilului dau vina pe cei de la mentenanţă, care ar fi făcut o improvizaţie

Părinţii băiatului electrocutat sunt revoltaţi. Sunt de părere că cei care au lucrat la stâlp ar fi făcut o improvizaţie, iar aceasta s-ar fi putut dovedi fatală pentru copiii care se joacă zilnic acolo.

Reprezentanţii primăriei, însă, au altă variantă.

Mihai Rusti - purtător de cuvânt al Primăriei Bistriţa: E vorba de o intervenţie pe care a făcut-o firma cu care Primăria are contractul de întreţinere a sistemului de iluminat public din Bistriţa. 

A fost o intervenţie a acestei firme cerută de Primărie? Nu mergea iluminatul public?

Da, era o întrerupere în zona respectivă şi ei au făcut o intervenţie ca să repare această problemă.

Anchetă pentru a afla cine este vinovat

Până în acest moment, firma care s-a ocupat mentenanţă nu a oferit un punct de vedere. 

Mihai Rusti - purtător de cuvânt al Primăriei Bistriţa: În acest moment, stâlpul respesctiv nu mai reprezintă niciun fel de pericol. Este scos din tensiune, nu mai e legat la reţea, astfel că lucrurile, din punctul acesta de vedere, sunt rezolvate. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cine se face vinovat de cele întâmplate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Un copilaș s-a electrocutat într-un parc de joacă din Bistrița. Părinții băiatului sunt revoltați