Antena Meniu Search
x

Video Un cunoscut restaurant din Pitești a fost cuprins de flăcări, cu zeci de oameni înăuntru. Incendiul ar fi pornit de la fotovoltaice

Incendiu puternic, ieri după-amiază, în Piteşti! Flăcările au distrus un restaurant renumit din oraş, iar 40 de persoane din local şi de pe terasa acestuia au fost evacuate. Din cauza fumului dens, au fost evacuaţi şi locatarii a două blocuri din apropiere. Pompierii au intervenit cu echipe din două oraşe. Incendiul ar fi pornit de la sistemul de panouri fotovoltaice al localului.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 09:55

Vezi și

Era ora 16.00 când s-a declanşat alarma. A fost dată de unul dintre cei 40 de clienţi care se aflau atunci în interiorul restaurantului. Oamenii au ieşit speriați în stradă în momentul în care au simţit miros de fum înecăcios şi au văzut flăcările mari care au cuprins acoperişul clădirii. 

În câteva minute, mai multe echipaje de pompieri au ajuns la locul intervenţiei. 

Isabela Petre, ISU Argeș: Din localul respectiv s-au autoevacuat aproximativ 40 de persoane. Iar pompierii au evacuat din cele două blocuri vecine 39 de persoane.

Cum incendiul se extindea cu repeziciune, în sprijinul pompierilor piteşteni le-au sărit şi colegii lor din Mioveni. Dar şi primarul municipiului.

Pe acelaşi subiect

Cristian Gentea, primar Pitești: Am contactat apa, canal. Înţeleg că, din păcate nu se poate mări presiunea la hidrantul de aici, dar pot să vină cu cisterne, cu vitanje, cu apă aici. Şi au zis că ajutorul ar fi foarte bun.

O parte din acoperișul clădirii s-a prăbușit

Flăcările au cuprins repede tot acoperişul cladirii, iar o parte din el s-a prăbuşit. Un pompier, care a fost rănit în timpul intervenţie, a fost preluat de colegi şi dus la spital. Tot acolo a ajuns şi o persoană care locuieşte în apropiere de locul în care a izbucnit incendiul. 

Isabela Petre, ISU Argeș: Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale unei persoane care a suferit atac de panică.

Incendiul ar fi pornit din zona panourilor fotovoltaice, instalate pe acoperişul localului. Însă pompierii vor stabili cu exactitate cum s-a petrecut totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un cunoscut restaurant din Pitești a fost cuprins de flăcări, cu zeci de oameni înăuntru. Incendiul ar fi pornit de la fotovoltaice