Meniu
Search
x

Video Un cuplu din Ploiești a sărit direct pe geam, după ce a explodat bateria unui scuter: "Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează"

Un cuplu din Ploieşti şi-a văzut moartea din cauza bateriei de la scuter. Acumulatorul, lăsat la încărcat, a explodat şi a aprins tot apartamentul. Ca să se salveze, cei doi au sărit dezbrăcaţi pe geam. Norocul lor a fost că stăteau la etajul 1 şi au scăpat cu răni uşoare. 

De Cristi Georgescu la 19.05.2022, 23:12
Vezi și

Explozia puternică a zguduit în zorii zilei un bloc cu patru etaje din Ploieşti. Flăcările au aprins instantaneu un apartament aflat la etajul 1. Locatarii, un bărbat de 43 de ani şi partenera lui dormeau. Disperaţi s-au aruncat, fiecare pe câte un geam.

Florin Albu, proprietarul apartamentului: A bubuit atât de tare că tot apartamentul a luat foc, toată mobila. Într-o fracţiune de secundă, tot apartamentul a fost negru, nu mai vedeam nimic şi la primul geam pe care l-am văzut, am sărit pe el. Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează.

Cristi Georgescu, reporter Observator: Fereastra din spatele meu este cea pe care victimele au sărit, trezite de zgomotul puternic al exploziei. Imediat ce flăcările au cuprins întreg apartamentul singura șansă de salvare era sa se evacueze cât mai rapid.

Cauza exploziei din Ploieşti este una neobişnuită

Pe acelaşi subiect

Florin Albu, proprietarul apartamentului: De la o baterie de scuter, numai aia era băgată în priză. 

Explozia a zguduit tot blocul. Vecinii au ieşit şi ei în fugă.

Costin Duţă, purtător de cuvânt SAJ Prahova: O femeie de 50 de ani care se pare că s-a aruncat de la etaj datorită panicii, aceasta prezenta un traumatism la nivelul braţului drept şi o arsură de gradul întâi la nivelul gâtului. 

Două apartamente din bloc au nevoie de renovări după deflagraţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un cuplu din Ploiești a sărit direct pe geam, după ce a explodat bateria unui scuter: "Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează"