Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un deputat PNL a lovit intenționat maşina soției, în trafic. În plus, fostul prefect al Brăilei a amenințat-o pe femeie cu bătaia

Un deputat PNL şi-a blocat soţia în trafic şi i-a lovit intenţionat autoturismul. În plus, bărbatul, care este fost prefect al Brăilei a ameninţat-o pe femeie cu bătaia.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 13:36

Pentru fapta sa, George Paladi a fost amendat şi a rămas fără permis timp de 60 de zile. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ameninţare.

Ce spun poliţiştii

La data 14 octombrie a.c., ora 12:50, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că ar fi amenințată de fostul soț.

Vezi și

La fața locului polițiștii au identificat femeia în cauză, care a declarat că ar fi avut un conflict spontan cu fostul soț, un bărbat de 45 de ani, în urma căruia acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi blocat-o în trafic cu autoturismul, provocând avarii la autovehiculul condus de aceasta.

Pe acelaşi subiect

Persoanele implicate au fost invitate la sediul poliției în vederea continuării verificărilor și a clarificării situației.

Astfel, bărbatul de 45 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 600 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile, conform O.U.G nr. 195/2002 și cu amendă în valoare de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Totodată, femeii i s-a adus la cunoștință faptul că are dreptul la consiliere, mediere și asistență gratuită și poate solicita instanței emiterea unui ordin de protecție în conformitate cu Legea nr. 217/2003.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Un deputat PNL a lovit intenționat maşina soției, în trafic. În plus, fostul prefect al Brăilei a amenințat-o pe femeie cu bătaia