Antena Meniu Search
x

Un elev de 16 ani din Gorj a tras cu pistolul cu bile într-o colegă. "Glumă" periculoasă în sala de clasă

Anul şcolar 2022-2023 începe cu incidente, chiar din prima săptămână de când elevii s-au întors în sălile de clasă. Un elev în vârstă de 16 ani a tras cu un pistol cu bile într-o colegă, chiar în sala de clasă, într-o şcoală din Rovinari, judeţul Gorj. Fata nu a fost rănită, iar elevul a susţinut că a făcut acest gest în joacă.

de Redactia Observator

la 08.09.2022, 15:18

elevi de liceu
Un elev de 16 ani din Gorj a tras cu pistolul cu bile într-o colegă - Profimedia

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Gorj a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un echipaj de jandarmi a fost sesizat de un agent de pază de la o instituţie de învăţământ din localitatea Rovinari despre faptul că un elev are la el un pistol cu bile.

Un elev a tras cu pistolul cu bile în colega sa

“Jandarmii împreună cu agentul de pază au mers în sala de clasă în care se aflau mai mulţi elevi, unde au descoperit un elev de 16 ani care avea asupra sa un pistol cu bile pe care l-a folosit tragând asupra unei colege, aceasta fiind nimerită în picior şi mână, fără să-i fie provocate răni. Elevul care deţinea pistolul a declarat că l-a cumpărat dintr-un bâlci şi, în joacă, împreună cu un alt coleg, a tras cu pistolul cu bile asupra fetei”, se arată în comunicatul citat de news.ro.

Băiatul va fi cercetat de către poliţişti pentru comiterea infracţiunii de port fără drept al armelor neletale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un elev de 16 ani din Gorj a tras cu pistolul cu bile într-o colegă. "Glumă" periculoasă în sala de clasă