Antena Meniu Search
x

Video Un elev de nota 10, orfan de mamă, bătut de trei colegi de clasă, la un colegiu de prestigiu din Galaţi

Incident revoltător la Colegiul Naţional Pedagogic "Costache Negri" din Galaţi, o şcoală prestigioasă din oraş. Un băiat de nota 10, elev în clasa a şasea, orfan de mamă ar fi fost bătut de trei colegi de clasă.

de Adrian Obreja

la 16.03.2022, 13:57

Vezi și

Totul ar fi pornit de la mai multe şicane pe care colegii i le-ar fi adresat copilului, pe care-l necăjeau pe tema faptului că nu are mamă. Familia băiatului a reclamat toată situaţia la şcoală şi, drept răspuns, tot băiatul care a fost bătut a primit un avertisment scris. Prin urmare familia vrea să se facă dreptate şi este decisă chiar să acţioneze în instanţă şcoala unde învaţă copilul. 

Pedepsit alături de unul din agresorii săi

Conducerea şcolii spune că în urma anchetei care a desfăşurat-o a stabilit că în acest conflict au fost implicaţi doar doi elevi, vorbim despre victimă şi agresor, elevi care au şi fost sancţionaţi, ambii cu avertisment scris şi, în plus, agresorul cu nota scăzută la purtare. 

Tocmai această sancţiune îi nemulţumeşte pe părinţii băiatului bătut şi susţin că în altercaţie au fost implicaţi trei agresori. În plus, există o serie de mesaje postate pe o reţea de socializare cu câteva ore înainte de bătaie, prin care agresorul invită alţi elevi să participe la această altercaţie.

Există şi alţi părinţi care au elevi în acea clasă şi care susţin aceeaşi variantă şi care sunt de părere că se încearcă minimalizarea conflictului doar pentru a nu afecta imaginea unităţii de învăţământ, vorbim de una de renume, de aici din Galaţi. Acum părinţii elevului bătut vor depune plângere atât la Ministerul Educaţiei, dar şi la poliţie şi susţin în continuare că vor să li se facă dreptate, iar elevii cei doi stabiliţi că au participat la acest conflict au fost introduşi într-un program de consiliere psihologică la şcoală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un elev de nota 10, orfan de mamă, bătut de trei colegi de clasă, la un colegiu de prestigiu din Galaţi