Antena Meniu Search
x

Video "Am crezut că este un câine. Cum să fie un om în mijlocul străzii?" Un fost procuror din Râmnicu Sărat a lovit mortal o femeie şi a plecat de la locul accidentului

Un fost procuror este cercetat în libertate după ce a lovit mortal cu maşina o femeie şi a plecat de la locul accidentului fără să oprească. Netulburat, magistratul a mers încă doi kilometri, până la cabinetul său de avocatură. Când poliţistii au venit după el, le-a spus că a crezut că lovise un câine. Bărbatul în vârstă de 72 de ani s-a ales cu dosar penal şi este cercetat în libertate. 

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 13:38

Vezi și

Martor: Ia uite! Te lasă fără cuvinte. Nimic nu face, nimic.

Teribilul accident a avut loc pe o stradă din Râmnicu Sărat. Victima este o femeie de 70 de ani, care vroia să se ducă la coafor, împreună cu soţul şi cu nepoata. Martorii spun că fetiţa s-a oprit la un magazin, în timp ce femeia a traversat strada printr-un loc nepermis şi a fost lovită mortal de maşina fostului procuror. Câţiva martori au asistat îngroziţia la întreaga scenă.

Martor: Femeia a fost acolo. Bărba-su a oprit, ea să vină la coafor şi a traversat de acolo până aici. A venit ăsta şi a făcut-o praf.

Cu toate acestea, fostul procuror nu a oprit, ci şi-a continuat drumul până la cabinetul său de avocatură. La doar câteva minute, după el au venit poliţiştii, care l-au informat despre accidentul produs.

Pe acelaşi subiect

Ion Radu, fost procuror: Când am ajuns la birou, la 2 minute a venit şi poliţia şi au zis că am făcut un accident. Şi am zis ce accident? Au zis că am lovit o femeie. Am simţit că trec peste ceva. Am vrut să opresc, dar am crezut că este un câine. Cum să fie un om în mijlocul străzii?

Fostul procuror, în vârstă de 72 de ani, este de părere că femeia a căzut pe asfalt înainte ca el să o lovească.

Ion Radu, fost procuror: Am dus maşina de a verificat-o tehnic, i-a făcut şi ITP-ul. Maşina nu are nicio lovitură, dacă o loveam măcar se vedea. Nu este nicio lovitură. Ea cred că era deja la pământ când am trecut.

Reacţia fostul procuror după accidentul produs i-a şocat pe localnici.

Martor: Să nu opreşti? Dar nu ai simţit roata maşinii, dar nu ai auzit? Stai prost cu auzul? Nu ai auzit bum. Domnul procuror nu ar fi oprit, s-ar fi dus înainte. Deci a lovit-o şi el a fugit.

Martor: Trebuia să opreasă, să sune imediat la salvare, primul ajutor. 

Martor: Să fie pedepsit conform legii, dar nu cred că se întâmplă aşa ceva. Dacă eram eu, imediat mă lua, dar în cazul ăsta nu. Se duce dosarul de colo colo. 

Un dosar penal a fost deschis pe numele fostului procuror. Bărbatul este acum cercetat, în libertate, de către procurorii Curţii de Apel Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Am crezut că este un câine. Cum să fie un om în mijlocul străzii?" Un fost procuror din Râmnicu Sărat a lovit mortal o femeie şi a plecat de la locul accidentului