Antena Meniu Search
x

Un fotbalist titular în echipa lui Gică Hagi şi-a bătut iubita: "Te-am lovit şi mi-am cerut scuze"

Un fotbalist titular în echipa lui Gică Hagi şi-a bătut iubita: "Te-am lovit şi mi-am cerut scuze", recunoaşte jucătorul. 

Un fotbalist titular în echipa lui Gică Hagi şi-a bătut iubita: "Te-am lovit şi mi-am cerut scuze", recunoaşte jucătorul. 

Mihai Voduț, unul dintre fotbaliștii importanţi de la Viitorul, este acuzat de iubita lui, Adelina, că a bătut-o, nu doar o dată. Totul a fost publicat de Cancan.ro, unde au fost aduse și dovezi audio și foto.

Din discuțiile celor doi reiese faptul că Voduț ar fi bătut-o pe Adelina, deranjat fiind de faptul că aceasta i-a cerut telefonul fotbalistului, pe care îl suspecta că o minte.

Totul s-a întâmplat în noiembrie. Din înregistrările audio reiese că iubita lui Voduț a găsit în casă mai multe obiecte vestimentare și tot felul de accesorii care ar fi aparținut unor amante ale fotbalistului, mai anunță Cancan.

Pe acelaşi subiect

Iată dialogul dintre cei doi:

Adelina, iubita fotbalistului: Din momentul ăsta, mi-e scârbă de tine. Da?

Mihai Voduț: Așa m-ai iubit tu pe mine?

Adelina: Ce să fac, mă, cu tine? Să vii să mă lovești, pentru ce? 

Mihai Voduț: ...

Adelina: Ia mâna de pe mine, ești ultima zdreanță de om pentru mine. Te urăsc. Mă nesimțitule, nu ți-e rușine? 

Mihai Voduț: Nu-ți fac nimica, stai liniștită. Stai cuminte, nu te mănânc. Nu mănânc oameni. 

Adelina: Bă, m-ai lovit degeaba! M-ai făcut curvă și am ripostat pentru că nu sunt o curvă. Adu-ți aminte că m-ai dat afară, m-ai luat la bătaie și m-ai înjurat și de mamă, și de tot. 

Mihai Voduț: Da, te-am lovit! Te-am lovit și mi-am cerut scuze! 

Adelina: Să mori tu, că ți-ai cerut scuze că m-ai lovit și nu este prima dată când mă lovești.

Mihai Voduț: Mi-am cerut scuze și te rog să nu ridici tonul la mine

Adelina: Scuze să-i ceri cui vrei tu. Nu mă lovești tu pe mine, pentru ce? Îmi ziceai să nu mă uit și nu plecam. Dar nu mă lovești...

Mihai Voduț: Pentru faptele pe care le faci

Adelina: Mă p** pe tine! Care fapte? Alea că ți-am căutat în telefon? Alea erau fapte să dai în mine?! Du-te și dă în cine vrei tu, eu nu sunt proasta ta, că eu am fost destul. Ai înțeles? Dacă nu o să te fac eu să plătești pentru tot ce am pățit! Tu faci așa cu toate și trebuie să te oprești.

Mihai Voduț: Bravo, fetițo! Foarte bine. Bravo!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un fotbalist titular în echipa lui Gică Hagi şi-a bătut iubita: "Te-am lovit şi mi-am cerut scuze"