Antena Meniu Search
x

Video Un incendiu puternic a izbucnit la un service auto şi la un depozit din Neamţ. Pompierii împiedică extinderea flăcărilor spre o benzinărie din apropiere

Un incendiu puternic a izbucnit la un service auto şi la o firmă care prelucrează paleţi din municipiul Roman, judeţul Neamţ. Pompierii intervin pentru stingerea acestuia. Focul a ajuns în apropierea unei benzinărie, iar pompierii lucrează pentru a împiedica extinderea flăcărilor, informează News.ro.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 14:25

“Forţe şi mijloace de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ acţionează pentru localizarea unui incendiu ce se manifestă la doi operatori economici situaţi în municipiul Roman. Unul are ca obiect de activitate service auto, iar unul prelucrarea paleţilor”, a transmis ISU Neamţ.

Sursa citată menţionează că, alături de pompierii militari, intervine şi SVSU Roman.

Incendiul are loc în imediata apropiere a unei benzinării, iar pompierii intervin pentru a împiedica extinderea flăcărilor.Potrivit IPJ Neamţ, pentru lichidarea în condiţii de siguranţă a incendiului, traficul pe varianta ocolitoare din municipiul Roman este închis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un incendiu puternic a izbucnit la un service auto şi la un depozit din Neamţ. Pompierii împiedică extinderea flăcărilor spre o benzinărie din apropiere