Antena Meniu Search
x

Un iunie plin de muzică bună! Vor concerta la Bucureşti Billy Idol, Bob Dylan sau Tori Amos

Cine nu ajunge la mare luna aceasta se poate distra şi în Capitală. Va fi un iunie plin de muzică bună!

Vezi și

 Cine nu ajunge la mare luna aceasta se poate distra şi în Capitală. Va fi un iunie plin de muzică bună! Vor concerta la Bucureşti Billy Idol, Bob Dylan sau Tori Amos.

Luna muzicii de calitate va fi deschisă pe 19 iunie, de Tori Amos. Artista revine după şapte ani la Bucureşti cu un spectacol special, la Arenele Romane. Îşi promovează noul album, lansat în primăvară.

Tori Amos are 8 nominalizări la premiile Grammy, iar stilul ei este greu de încadrat. Combină piano rock, rock alternativ, art pop, electronic sau clasic.

Pe 25 iunie urmează legendarul Bob Dylan, la Sala Palatului. Bob Dylan este cel care a dat un nou sens muzicii folk şi rock. A câştigat mai multe distincţii de-a lungul vastei sale cariere, inclusiv 11 premii Grammy, un premiu Oscar şi un Glob de Aur. Bob Dylan a fost introdus şi în Rock and Roll Hall of Fame.

Tot în luna iunie vor veni la Bucureşti şi Buena Vista Social Club. Trupa cubaneză va oferi un spectacol de excepţie, pe 28 iunie, la Sala Palatului. Concertul face parte din turneul mondial în care membrii formaţiei îşi iau la revedere de la fanii lor. Se retrag după 16 ani petrecuţi pe scenă împreună. De altfel, turneul lor se numeşte "Adios!".

Nu în ultimul rând, revine la Bucureşti şi Bily Idol. Arenele Romane îl vor găzdui pe celebrul artist pe 29 iunie. Billy Idol le dă ocazia fanilor să cânte alături de el într-un show ce va cuprinde toate hiturile sale. Evident, îl are alături de el pe partenerul său, Steve Stevens, la chitară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un iunie plin de muzică bună! Vor concerta la Bucureşti Billy Idol, Bob Dylan sau Tori Amos