Antena Meniu Search
x

Video Un judecător exclus temporar, după ce a dat o pedeapsă prea mică unui tată care şi-a violat fiica, a luat o decizie bizară în prima zi după ce s-a reîntors

Imagini şocante surprinse de o cameră de supraveghere într-un autobuz din Piteşti! Un bărbat a fost luat la bătaie, din senin, de mai multe persoane pe care spune că nici măcar nu le cunoaştea. Culmea este că magistratul la care au ajuns toate dovezile a lăsat în libertate agresorii. Judecătorul, iniţial exclus din magistratură, a fost în prima zi de muncă după ce şi-a recâştigat locul în sistem.

de Redactia Observator

la 20.04.2023, 19:57

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observat cum victima stă în picioare, în mijlocul autobuzului. După o discuţie aprinsă cu un adolescent, bărbatul este încolţit sub o ploaie de lovituri. În ajutorul tânărului sar tatăl şi fratele său. Victima spune că nici măcar nu îşi cunoştea agresorii.

Victimă: S-a creat vacarm, îmbulzeală, m-au împiedicat. Pe mine nu au m-au dat pe jos, eu am reuşit să-l trântesc pe unul pe jos, pe cel care m-a lovit primul, şi a venit tatăl şi m-a lovit cu ceva, cu un obiect în frunte. 

Momente şocante în autobuz: Călătorul a fost snopit în bătaie

O lovitură care i-a spart capul. Speriat de strigătele pasagerilor, şoferul a oprit autobuzul şi a deschis uşile. Agresorii l-au mai lovit de câteva ori pe bărbat şi apoi s-au făcut nevăzuţi. 

Pe acelaşi subiect

Emanuel Rotaru, director Publitrans: Niciun cetăţean din autobuz nu a intervenit în sprijinul cetăţeanului agresat, împreună putem preveni astfel de fapte antisociale şi nu numai de unul singur. Azi poate să fie altcineva şi mâine putem să fim noi. 

Atacul nu s-a oprit aici. Victima a coborât la prima staţie. Nu a durat mult până când a dat nas în nas din nou cu atacatorii şi a urmat o a doua bătaie. În sprijinul bărbatului bătut de această dată a sărit un şofer aflat în trecere. Spiritul civic l-a transformat şi pe el în victimă.

Victimă: I-a strigat (n.r. agresorul) soţiei să-i dea un cuţit. Şi a venit cu un cuţit mare şi a vrut să-l taie pe băiatul acesta. Băiatul a fugit într-o curte acolo, eu am fugit la poliţie. 

Florin Popa, poliţia Argeş: În urma administrării probatoriului, au fost reţinuţi un bărbat de 47 de ani, precum şi un minor de 15 ani. Cei în cauză fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare o unei măsuri preventive. 

Agresorii au fost însă lăsaţi în libertate. Judecătorul care a dispus eliberarea lor nu s-ar afla la prima decizie contestată. Magistratul a fost exclus din sistemul judiciar după ce superirorii lui au considerat că a dat o pedeapsă prea mică unui individ care şi-a violat fiica. Magistratul a reuşit însă să-şi recâştige locul în sistem. Bătaia din autobuz a fost chiar unul dintre primele cazuri de la reîntoarcerea la serviciu. Procurorii pregătesc deja recursul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un judecător exclus temporar, după ce a dat o pedeapsă prea mică unui tată care şi-a violat fiica, a luat o decizie bizară în prima zi după ce s-a reîntors