Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un Matiz a răsturnat un Logan MCV, la Craiova, după ce l-a lovit în plin

Un Matiz a răsturnat un Logan MCV, la Craiova, după ce l-a lovit în plin. Şoferiţa Matizului a a ajuns la spital, nevinovată.

de Cosmin Stăniloiu

la 18.07.2019 , 12:09

Un Matiz a răsturnat un Logan MCV, la Craiova, după ce l-a lovit în plin. Şoferiţa Matizului a a ajuns la spital, nevinovată.

Un bărbat a fost răsturnat cu maşina, o Dacia Logan, pe Calea Bucureşti din Craiova, în urma unui accident provocat chiar de el.

Potrivit poliţiştilor doljeni, "un şofer de 55 de ani, din Hunedoara, conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, către Metro, iar în zona hotelului Sydney a încercat să efectueze manevra de întoarcere și a fost lovit de un alt autoturism, care circula în aceeași direcţie, pe banda doi."

Articolul continuă după reclamă

Cea de-a doua maşină implicată a fost un Matiz, condus de o femeie se 49 de ani, din Craiova. În urma impactului, şoferiţa a fost rănită şi transportată la spital în stare de conștienţă. 

De asemenea, Loganul s-a răsturnat, însă şoferul nu a fost rănit. Pe numele conducătorului auto vinovat a fost întocmit dosar penal vătămare corporală din culpă.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un Matiz a răsturnat un Logan MCV, la Craiova, după ce l-a lovit în plin