Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Un motociclist care fugea de poliţie în Craiova a lovit o altă maşină. Motocicleta a fost proiectată în autospecială

Urmărire ca-n filme pe străzile din Craiova. Un motociclist, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a provocat un accident și a încălcat mai multe reguli de circulaţie în timpul urmăririi. Motocicleta bărbatului de 33 de ani a fost proiectată apoi în maşina de poliţie. Acesta s-a ales cu o amendă și cu permisul suspendat pentru 90 de zile. 

De Redactia Observator la 31.03.2023, 13:10
Vezi și

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii au vrut să-l oprească pe motociclist, care circula pe Calea Bucureşti din Craiova, la intersecţia cu bulevardul Carol I.

“Întrucât conducătorul motocicletei nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din municipiul Craiova, iar pe perioada urmăririi, acesta a încălcat mai multe reguli de circulaţie printre care trecerea pe culoarea roşie a semaforului electric sau adoptarea unui comportament agresiv în trafic.

În timp ce se afla pe strada Calea Bucureşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr, de 19 ani, din municipiul Craiova, motocicleta fiind ulterior proiectată în autospeciala de poliţie aflată în urmărirea sa”, a precizat IPJ Dolj.

Cu ce amendă s-a ales bărbatul

În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, înregistrându-se doar pagube materiale. Conducătorul motocicletei, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova, a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative. Bărbatul a fost amendat cu 3.915 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un motociclist care fugea de poliţie în Craiova a lovit o altă maşină. Motocicleta a fost proiectată în autospecială