Antena Meniu Search
x

Un olandez ar fi pus la cale o "afacere" cu canabis în România. Ce au găsit poliţiştii în sera din Dâmboviţa

Un olandez este suspectat de polițiști și procurori că a dezvoltat o plantație de canabis într-o seră din Dâmbovița. Astfel de cazuri devin tot mai răspândite: săptămâna trecută, poliţiştii din Timiş au descoperit o cultură de canabis de aproape 4.000 de metri pătraţi. Plantele erau protejate cu camere video.

de Redactia Observator

la 09.10.2023, 08:50

Vezi și

Duminică, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii DIICOT– Biroul Teritorial Dâmbovița, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Dâmbovița, într-o cauză penală privind traficul de droguri de risc, relatează Mediafax.

Olandezul ar fi dezvoltat plantația de canabis într-o seră din Dâmbovița

Din cercetări a reieșit că „în anul 2023, un bărbat, cetățean olandez, ar fi dezvoltat, într-o comună, din județul Dâmbovița, o cultură de canabis indoor (într-o seră)”.

Pe parcursul percheziției au fost descoperite și ridicate, dintr-un solar „o cultură de 133 de plante de canabis, cu înălțimea cuprinsă între 2 și 3 metri, aproximativ 24 de kilograme de muguri de canabis, un baton hașiș de 100 de game, 12 comprimate ecstasy, 18 grame de speed (droguri de mare risc), precum și alte instrumente folosite la întreținerea culturii de canabis”.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 43 de saci de resturi de materie vegetală, 17 recipiente cu semințe, 4 telefoane, 2.000 de euro și 2.400 de lei, un cântar de precizie, două unități PC, două laptopuri, un DVR și 2 stick-uri de memorie. Audierile se vor desfășura la sediul DIICOT Dâmbovița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a întâmplat să vă împrumutaţi pentru a merge în concediu?
Observator » Evenimente » Un olandez ar fi pus la cale o "afacere" cu canabis în România. Ce au găsit poliţiştii în sera din Dâmboviţa