Antena Meniu Search
x

Un om al străzii a ameninţat cu cuţitul echipajul de ambulanţă venit să-l ajute, în Ploieşti. A îmbrâncit o asistentă şi a tăiat anvelopa autospecialei

Un echipaj SAJ Prahova a fost agresat luni dimineaţa pe o stradă din Ploieşti, după ce au fost chemaţi la faţa locului de un martor care ar fi crezut că un om fără adăpost este intoxicat cu etanol. Asistenta a fost îmbrâncită iar ambulanţierul a fost ameninţat cu un cuţit, după care bărbatul a tăiat anvelopa autospecialei. Un echipaj de poliţie a ajuns la incident unde au sesizat că obiectele tăioase deţinute de bărbat erau furate.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 10:48

Un om al străzii a ameninţat cu cuţitul echipajul de ambulanţă venit să-l ajute, în Ploieşti. A îmbrâncit o asistentă şi a tăiat anvelopa autospecialei
Un om al străzii a ameninţat cu cuţitul echipajul de ambulanţă venit să-l ajute, în Ploieşti. A îmbrâncit o asistentă şi a tăiat anvelopa autospecialei - Shutterstock

SAJ Prahova informează că un echipaj a fost solicitat prin 112 la ora 5:58 pentru bărbat de aproximativ 30 ani cu suspiciune de intoxicaţie etanolică, pe strada General Eremia Grigorescu din Ploieşti, relatează news.ro.

"La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă tip B2 (cu asistent şi ambulanţier). Pacientul a refuzat asistenţa medicală şi a devenit agresiv atât verbal, cât şi fizic cu echipajul SAJ. Acesta a ameninţat membrii echipajului un corp ascuţit-tăios pe care ulterior l-a folosit la tăierea anvelopei dreapta spate a ambulanţei", arată sursa citată. Bărbatul în cauză este cunoscut drept om al străzii.

Poliţia a fost chemată la faţa locului

Un echipaj de poliţie a fost solicitat la faţa locului, asupra agresorului fiind găsite trei obiecte tăietor-înţepătoare pe care le-ar fi sustras din incinta unei unităţi comerciale.

"În baza sesizării, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au depistat persoana în cauză ca fiind un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Ploieşti, iar în urma controlului corporal al acestuia au fost identificate trei obiecte tăietor-înţepătoare pe care le-ar fi sustras din incinta unei unităţi comerciale. Ulterior, acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audiere. De asemenea, din verificări a reieşit faptul că până la sosirea poliţiştilor bărbatul ar fi înţepat cu unul dintre cele trei obiecte anvelopa spate dreaptă a ambulanţei", a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi distrugere şi continuă cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un om al străzii a ameninţat cu cuţitul echipajul de ambulanţă venit să-l ajute, în Ploieşti. A îmbrâncit o asistentă şi a tăiat anvelopa autospecialei