Antena Meniu Search
x

Video Un pasaj CFR care trece peste un drum naţional ar putea provoca oricând o tragedie. "Dacă îţi vine în parbriz, intră direct în maşină"

Un pasaj CFR care trece peste un drum naţional din Suceava ar putea provoca oricând o tragedie. A ajuns într-un stadiu atat de avansat de degradare, încât oamenii trec cu spaimă pe sub el. Armătura e descoperită, ies bare de fier din el, si oricând ar putea să cadă bucăţi de beton. 

de Angela Bertea

la 04.02.2023, 10:54

Vezi și

La intrarea în Capu Codrului dinspre localitatea Cornu Luncii, oricând s-ar putea întâmpla o nenorocire. Un pasaj CFR peste DN 2E se află într-o stare vizibilă de degradare. Majoritatea grinzilor sunt afectate, armatura este descoperită, iar în unele zone bucăți de beton abia mai stau lipite.

Tânăr: Astea sunt de aici, uitaţi cu fier în ele. De acolo de sus, uitaţi cum a căzut. Şi multe, aici altele. Poţi să faci şi pană la maşină dacă vii, dacă te grăbeşti. Dacă îţi vine în parbriz intră direct în maşină, cum ai viteza mare intră direct în maşină o piatră de asta.

Localnicii trec cu emoții pe sub pasaj: E un pod foarte rău. Ar trebui făcut ceva, pentru că ar putea provoca niște pericole pentru mașini. Ar putea cădea pietre, ar putea sparge mașinile oamenilor.   

CFR promite că se vor face lucrări de întreţinere

Pe acelaşi subiect

Nici nu e nevoie să fii specialist ca să-ţi dai seama că pasajul ar trebui reabilitat urgent. 

Gheorghe Boșca - viceprimar comuna Păltinoasa: Infiltraţiile de apă fac să cada pietrele şi mai ales în timpul iernii când există procedeul de îngheţ-dezgheţ se produc aceste căderi de pietre din structura stalpilor. Sperăm că în continuare să se reabiliteze şi acest obiectiv. 

Reprezentanții CFR spun că ştiu de problemă şi că au în vedere două scenarii pentru a o rezolva. Fie consolidează pasajul aşa cum e el acum, fie înlocuieşte cu totul suprastructura. Până la reabilitare însă, CFR promite că se vor face lucrări de întreţinere. Pasajul este situat pe linia de cale ferată Suceava - Gura Humorului, între stațiile Berchișești şi Gura Humorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un pasaj CFR care trece peste un drum naţional ar putea provoca oricând o tragedie. "Dacă îţi vine în parbriz, intră direct în maşină"