Antena Meniu Search
x

Un individ extrem de periculos a încercat să răpească două fete, în Bacău. Polițiștii au intervenit

Un agresor extrem de periculos a fost prins în Bacău, după ce a încercat să răpească două copile.

Vezi și

Un agresor extrem de periculos a fost prins în Bacău, după ce a încercat să răpească două copile. Pe prima, o fetiţă de doar nouă ani, a vrut să o ademenească într-o maşină, din faţa şcolii. Poliţiştii l-au reţinut când aborda o adolescentă de 17 ani, căreia i-a oferit bani ca să-l însoţească.

Să nu vorbeşti cu străinii - a fost îndemnul care a scăpat-o pe copila de 9 ani din mâinile agresorului periculos. Bărbatul de 42 de ani a abordat-o pe fetiţă la puţin timp după ce mama ei a lăsat-o în faţa şcolii. 

Directorul şcolii, Anca Seres: "Persoana a intrebat-o drumul spre gara, fetita nu a dat niciun detaliu, ne-a spus ca stie ca nu trebuie sa vb cu strainii. Toata aceasta discutie s-a petrecut cu fetita tinuta de mana."

Primul refuz nu l-a descurajat pe individul periculos, care i-a oferit apoi bani copilei ca să-l însoţească la Bucureşti. Un alt părinte a văzut incidentul şi a reuşit să-l sperie pe agresor. Ajunsă în clasă, eleva a povestit întreaga întâmplare învăţătoarei.

Deja alertate, patrulele de poliţie au reuşit să-l prindă pe agresor când aborda o altă victimă, o adolescentă de 17 ani. Şi ei i-a oferit bani. 

Bărbatul a fost dus la poliţie pentru audieri şi a fost arestat preventiv. Prima lui victimă, eleva de 9 ani, a intrat într-un program de consiliere psihologică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un individ extrem de periculos a încercat să răpească două fete, în Bacău. Polițiștii au intervenit