Antena Meniu Search
x

Foto Un piteştean şi-a scrijelit numele pe zidul cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia. Acum riscă dosar penal

Un piteştean riscă dosar penal după ce şi-a scrijelit numele pe unul dintre blocurile de piatră aparţinând zidului vechi al cetăţii Sarmisegetusa. Cum şi-a explicat bărbatul gestul: le-a spus jandarmilor din Hunedoara că a recurs la acest gest întrucât se plictisea.

de Redactia Observator

la 10.08.2022, 15:45

”Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 că un bărbat şi-a scris numele pe unul dintre blocurile de piatră aparţinând zidului vechi al cetăţii Sarmisegetusa. Patrula de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, iar împreună cu arheologul prezent la cetate, au sesizat că pe o piatră din zidul acesteia erau scrijelite mai multe nume”, relatează IJJ Hunedoara.

Potrivit news.ro, întrebat cu privire la motivul pentru care a distrus monumentul istoric, bărbatul le-a spus jandarmilor că nu există un motiv anume, ci că a făcut-o din plictiseală.

”De asemenea, colegii noştri au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere care au fost predate poliţiştilor pentru a se continua cercetările”, transmite IJJ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un piteştean şi-a scrijelit numele pe zidul cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia. Acum riscă dosar penal