Antena Meniu Search
x

Un poliţist a încercat să se sinucidă

Un poliţist a fost găsit împuşcat în cap în maşina de serviciu. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

 Un poliţist a fost găsit împuşcat în cap în maşina de serviciu. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Reprezentanţii Poliţiei Judeţene spun că ar fi vorba, cel mai probabil, despre o tentativă de suicid.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, duminică dimineaţă poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul de urgenţă 112 de către un angajat al Poliţiei Transporturi că un subaltern de-al său, din cadrul acestei structuri, a fost găsit împuşcat în maşina de serviciu.

Bărbatul în vâstă de 41 de ani intrase de serviciu la ora 08.00, iar două ore mai târziu el a fost găsit cu o plagă în zona capului, în maşina de serviciu, parcată pe un drum lăturalnic din apropierea localităţii Feteşti. Cel care l-a găsit a fost unul dintre superiorii săi, care a şi sunat la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un poliţist a încercat să se sinucidă