Antena Meniu Search
x

Video "L-a îndemnat Necuratul" Cum acționa fostul polițist din Vaslui reprofilat în hoț. Umbla numai la seifuri

Fost poliţist ajuns celebru ca hoț. Un tânăr agent şi-a dat jos uniforma şi a facut 9 jafuri în serie. Ţintele lui preferate: farmaciile. Cu chipul acoperit, tânărul forţa uşile cu un levier, apoi smulgea seifurile din perete şi se făcea nevăzut. 

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 22:24

Vezi și

Calm, cu chipul acoperit de un hanorac şi un ghiozdan în spate pentru pradă, tânărul se mişcă cu precizie. Ia doar bunuri de valoare. Dintr-o farmacie smulge chiar seiful cu 18.000 de lei, îl ia în braţe şi sare cu el pe geam. Acelaşi mod de operare pe care l-a folosit în alte trei farmacii. Până când a fost prins. 

Anca Vîjiac , IPJ Iaşi: Poliţiştii au identificat un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea a 5 infracţiuni de furt calificat şi 4 tentative la furt calificat din farmacii, săli de jocuri şi o unitate bancară, de pe raza municipiului Iaşi.

Aventura hoţului s-a încheiat când a încercat să spargă o bancă

Până să-şi înceapă cariera de tâlhar, tânărul a fost de cealaltă parte a baricadei. A fost poliţist timp de trei ani. În 2017, a fost şef de post în comuna vasluiană Zorleni, dar a demisionat subit în septembrie 2020 şi a plecat în Iaşi. Totul, după ce ar fi fost executat silit de o bancă. La scurt timp, a început să jefuiască. 

Pe acelaşi subiect

Dragoș Bordianu, procuror: În perioada 27.10.2021 – 21.2.2022, inculpatul, având faţa acoperită a pătruns prin forţarea uşii de acces cu un levier metalic în sediul a patru farmacii şi a altor societăţi comerciale, printre care şi o unitate bancară, de unde a sustrat sume de bani, bunuri şi chiar seifurile care erau încastrate în perete. 

În comuna pe care odată o apăra de hoţi, localnicii sunt şocaţi. 

- Ca poliţist să faci aşa ceva? Ceilalţi ce fac? Hoţii?  

- L-a îndemnat, l-a îndemnat Necuratul. 

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi are dosar penal pentru furt calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "L-a îndemnat Necuratul" Cum acționa fostul polițist din Vaslui reprofilat în hoț. Umbla numai la seifuri