Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist de la rutieră a fost lovit de un camion într-un sens giratoriu, aproape de vama Borş (video)

Un poliţist de la rutieră a fost lovit de un camion într-un sens giratoriu, aproape de vama Borş. Poliţistul dirija sutele de autotrenuri care blochează o bandă de circulaţie la Borş, aşteptând să treacă în Ungaria.

de Redactia Observator

la 23.05.2018 , 10:23

Un poliţist de la rutieră a fost lovit de un camion într-un sens giratoriu, aproape de vama Borş. Poliţistul dirija sutele de autotrenuri care blochează o bandă de circulaţie la Borş, aşteptând să treacă în Ungaria.

"Sesizarea a fost făcută la ora 13.08 şi anunţa că un poliţist a fost rănit în timp ce dirija circulaţia. La faţa locului se află mai multe echipaje de poliţie care cercetează circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Accidentul s-a produs în sensul giratoriu din apropierea companiei Faist. Agentul rutier a fost prins între TIR şi maşina de Poliţie.

Articolul continuă după reclamă

La faţa locului a ajuns şi şeful Poliţiei Bihor, comisarul şef Alin Haniş, care a declarat că victima este un agent tânăr de la Biroul Rutier Oradea. "Şoferul de TIR este un cetăţean sârb, care l-a acroşat cu lateralul maşinii. Se pare că acesta a intrat în sensul giratoriu şi nu s-ar fi încadrat corespunzător.", a declarat Haniş.

Poliţistul făcea parte din echipajele rutiere trimise pentru a dirija circulaţia pe Şoseaua Borşului, unde o bandă de circulaţie este blocată pe kilometri întregi de TIR-urile care aşteaptă să iasă din ţară prin vama Borş.

Agentul, în vârstă de 25 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean din Oradea.

"Viaţa poliţistului nu a fost pusă în pericol. Primele investigaţii medicale indică o fractură de gleznă închisă”, a declarat pentru BIHOREANUL dr. Dacian Juca, locţiitor al şefului SMURD-UPU Bihor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

sursa:ebihoreanul.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un poliţist de la rutieră a fost lovit de un camion într-un sens giratoriu, aproape de vama Borş (video)