Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist din Olt este în comă, după ce a fost împuşcat în cap de iubita lui

Un poliţist din Olt, în vârstă de 33 de ani, se află în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcat în cap.

de Redactia Observator

la 31.01.2018 , 14:06

Update: Potrivit ultimelor informaţii, se pare că cea care a tras cu pistolul a fost iubita acestuia. Potrivit IPJ Olt, se pare că iubita poliţistului se juca cu pistolul şi, la un moment dat, arma s-a descărcat. Fata a fost rănită la mână, iar poliţistul a fost împuşcat în cap.

Mai multe detalii aici: Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului din Olt împuşcat în cap! Cea care a tras cu arma a fost, de fapt, iubita tânărului

Ştirea iniţială:

Articolul continuă după reclamă

Bogdan Dumitrescu, un poliţist din Olt în vârstă de 33 de ani, angajat în în cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, se află în stare extrem de gravă la spital, după ce s-a împuşcat în cap.

Tânărul a făcut gestul extrem după ce s-a certat cu iubita lui. Fata, în vârstă de 28 de ani, a încercat să-l oprească, moment în care a împuşcat-o şi pe ea în mână.

Ambii au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Slatina. Ulterior, omul legii a fost transferat în stare foarte gravă la Spitalul Craiova, potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, dr. Alina Duminică.

„La fața locului s-au deplasat un echipaj cu medic de la Ambulanță și un echipaj SMURD, care au preluat două victime cu plăgi prin împuşcare. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, cu o plagă frontală pe partea stângă produsă prin împuşcare, având o stare destul de gravă, şi despre o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu o plagă împuşcată la mâna stângă. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Județean Slatina. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Craiova”, a declarat medicul Alina Duminică, potrivit olt-alert.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un poliţist din Olt este în comă, după ce a fost împuşcat în cap de iubita lui