Antena Meniu Search
x

Doliu în comuna din Dolj unde un preot s-a sinucis. Parohul a lăst un bilet de adio de şase pagini

Vezi și

O comună din Dolj este în stare de şoc după ce preotul paroh şi-a pus capăt zilelor. Slujitorul Domnului a lăsat un bilet de adio, în care şi-a cerut iertare pentru gestul său. Bărbatul ar fi fost doborât de durere, după ce soţia l-a anunţat că-l părăseşte şi-i ia şi copiii.

Pe străzile comunei Ostroveni s-a aşternut o linişte de mormânt. La fel, şi la casa părintească a preotului Silviu Neagu, acolo unde slujitorul Domnului a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa.

Oroarea s-a întâmplat în curte, de creanga nucului din faţa casei, povesteşte unchiul său.

Descoperirea cumplită a făcut-o un angajat la bisericii, care a dat imediat alarma la 112. Pentru părintele Neagu, a fost însă prea târziu! A fost constatat decesul odată cu sosirea echipajului de ambulanţă.

Preotul a lăsat orfani de tată o fată şi un băiat. De altfel, tocmai ameninţarea soţiei că îi ia copiii şi îl părăseşte l-ar fi împins pe slujitorul Domnului la gestul extrem!

Preotul le-a cerut iertare celor dragi pentru gestul pe care avea să-l facă, într-un bilet de adio, lung de şase pagini.

Părintele slujea la biserica din Ostroveni de 14 ani. Poliţiştii au deschis, acum, un dosar penal pentru ucidere din culpă. După terminarea anchetei, preotul va fi îngropat fără slujbă, la marginea cimitirului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doliu în comuna din Dolj unde un preot s-a sinucis. Parohul a lăst un bilet de adio de şase pagini