Antena Meniu Search
x

Video Un primar din Moldova a ucis un adolescent şi a încercat să ascundă urmele accidentului mortal

Primarul unui sat din Moldova a fost reţinut după ce ar fi încercat să ascundă un accident mortal. În urmă cu două zile edilul de 47 de ani a ucis un băiat de 14 ani, apoi a fugit de la locul accidentului. Între timp, bărbatul a încercat să-şi şteargă urmele. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 21.02.2024, 14:08

Vezi și

Imediat după accident, primarul a fugit cu maşina, a scos plăcuţele de înmatriculare şi le-a montat pe un alt autoturism absolut identic cu cel care ar fi provocat accidentul. 

A ucis şi a fugit de la locul accidentului

Ulterior, mai precis seara trecută, a înscenat un alt accident rutier, în care a implicat maşina cu care lovise copilul. Poliţiştii au pus cap la cap informaţiile şi aşa şi-au dat seama că de fapt este vorba despre primar. 

Acesta a fost ridicat de acasă şi reţinut pentru 72 de ore, aşa cum prevede legea din Republica Moldova.Totodată, poliţiştii au identificat şi un alt suspect complice al primarului, bărbatul l-ar fi ajutat, spun autorităţile să găsească un autoturism similar cu cel cu care a provocat accidentul şi mai apoi l-a ajutat să monteze plăcuţele de înmatriculare.

Şi el a fost ridicat de acasă şi, potrivit informaţiilor, şi el a fost reţinut pentru 72 de ore. Cazul a fost preluat acum de procurorii de la Chişinău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un primar din Moldova a ucis un adolescent şi a încercat să ascundă urmele accidentului mortal