Antena Meniu Search
x

Un profesor de 68 de ani a luat la pumni un elev de 16 ani, în Ploieşti. Poliţia a deschis dosar penal

Polițiștii din Prahova au fost sesizați și fac cercetări după ce un elev de clasa a X-a de la o unitate de învățământ din Ploiești a reclamat, miercuri, faptul că a fost lovit de un profesor în timpul orei, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 31.01.2024, 15:51

Un profesor de 68 de ani a luat la pumni un elev de 16 ani, în Ploieşti. Poliţia a deschis dosar penal
- Shutterstock

Polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Ploiești au fost sesizați, miercuri, la pârnz, despre faptul că un elev al unei unități de învățământ din municipiu ar fi fost agresat fizic de către un profesor.

Poliţia a deschis dosar penal

La fața locului, polițiștii au identificat elevul de clasa a X-a, în vârsta de 16 ani, din verificări reieșind faptul că, într-o oră de curs, acesta ar fi făcut o glumă cu un alt coleg, moment în care ar fi fost lovit în zona spatelui și a capului de către profesorul de la clasă, de 68 de ani.

În urma incidentului, elevul a acuzat stări de rău, fără însă a prezenta urme vizibile de violență, fiind transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un profesor de 68 de ani a luat la pumni un elev de 16 ani, în Ploieşti. Poliţia a deschis dosar penal