Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un profesor de desen s-a aruncat de la etaj, în Drobeta-Turnu Severin. Bărbatul a murit la spital, unde ajunsese în stare critică

Scene de groază, în această dimineață, în Drobeta-Turnu Severin, după ce un bărbat de 51 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 4. A fost preluat de ambulanță în stare critică, transportat la UPU și, ulterior, transferat pe secția ATI a Spitalului Județean, unde a murit după câteva ore. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.05.2023, 15:35

Vezi și

Alarma a fost dată de fratele bărbatului. La fața locului, s-au deplasat pompierii, cu un modul de descarcerare și o ambulanța SAJ. 

"În această dimineață, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin a intervenit, în municipiu, pentru salvarea unei persoane căzute de la înălțime. La sosirea pompierilor, un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, se afla imobilizat într-un element metalic, după ce acesta a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuit. Victima a fost extrasă de urgență și predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Bărbatul a fost transportat în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin", au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Bărbatul care s-a aruncat în gol este profesor de desen în Drobeta-Turnu Severin

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. 

Pe acelaşi subiect

"La data de 9 mai a.c., ora 07.57, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său s-ar fi aruncat în gol de la etajul 4. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale care, în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Drobeta-Turnu Severin s-a aruncat de la fereastra apartamentului său, situat la etajul 4. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea identificării tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului", a informat și IPJ Mehedinți.

Potrivit unor surse, bărbatul care a încercat să-și pună capăt zilelor, aruncânduse de la feresatra apartamentului său este profesor de desen în Drobeta-Turnu Severin.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Alin Ghiciulescu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un profesor de desen s-a aruncat de la etaj, în Drobeta-Turnu Severin. Bărbatul a murit la spital, unde ajunsese în stare critică