Antena Meniu Search
x

Video "Părinţii sunt vinovaţi!" O fetiță de 2 ani a căzut de la etaj, în Timișoara. Copila s-a urcat pe o noptieră şi s-a aplecat peste geamul deschis

O fetiţă din Timişoara, de doi ani şi 4 luni a căzut ieri de la etajul al doilea al blocului unde locuieşte cu familia. Într-o clipă de neatenţie, copila s-a urcat pe o noptieră şi s-a aplecat peste un geam deschis. A căzut pe o prelată de la etajul 1 şi a fost preluată, conştientă, de un echipaj SMURD. Vă avertizăm că urmează informaţii cu impact emoţional! 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 03.04.2023, 08:15

Vezi și

Fetiţa ar fi fost lăsată nesupravegheată preţ de câteva momente, susţine chiar cea care i-a dat viaţă. Femeia ar fi fost la baie, iar concubinul acesteia dormea. Copila s-ar fi urcat pe o noptieră, apoi pe pervazul unei ferestre rămasă deschisă şi a căzut în gol. Norocul copilei a fost că a ajuns pe copertina de la intrarea în bloc, situată la etajul 1.

O vecină a auzit plânsetele copilei şi a sunat imediat la 112.

Andreia Jerdea -IPJ Timiş: La faţa locului a fost prezent şi un echipaj medical, care a transportat minora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Vecină: Am trecut pe aici, am văzut doar când l-a luat de acolo de pe terasa aia de sus. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Era conştientă?

Vecină: Da, da. Părinţii sunt vinovaţi. 

Protecția CopiluluiTimiș face anchetă 

Poliţiştii au sesizat Protecţia Copilului, care va face o anchetă pentru a vedea dacă micuţa era sau nu îngrijită bine de către mamă şi concubinul acesteia.

Smaranda Marcu - DGASPC Timiş: Colegii noştri de la serviciul de intervenţie în regim de urgenţă au fost anunţaţi telefonic cu privire la acest caz. In prezent are loc evaluarea iniţială a cazului, şi totodată ne-am asigurat că nu mai sunt alţi copii la domiciliu.

Vecină: Eu zic că trebuie o investigaţie... 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Părinţii sunt vinovaţi!" O fetiță de 2 ani a căzut de la etaj, în Timișoara. Copila s-a urcat pe o noptieră şi s-a aplecat peste geamul deschis