Antena Meniu Search
x

Video Un rocker îi ia apărarea lui Babasha după concertul Coldplay. "Suntem ultimii ipocriți, ne-am făcut de râs pe toată planeta"

Un rocker român cunoscut pe TikTok i-a luat apărarea lui Babasha, artistul care a fost huiduit pe scena concertului Coldplay după ce a cântat o manea. Tânărul a explicat că românii ar trebui să înveţe că este perfect normal ca oamenii să aibă gusturi muzicale diferite, iar acest lucru nu le dă dreptul să huiduie un artist.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 15:35

Un rocker îi ia apărarea lui Babasha după concertul Coldplay. "Suntem ultimii ipocriți, ne-am făcut de râs pe toată planeta"
Un rocker îi ia apărarea lui Babasha după concertul Coldplay. "Suntem ultimii ipocriți, ne-am făcut de râs pe toată planeta" - TikTok

"Personal, îmi e jenă că sunt rocker după ce s-a întâmplat azi la concert. Deci, absolut penibil ce s-a întâmplat azi la concert, că ați început să-l huiduiți pe băiatul ăla, săracu'. În loc să fiți fericiți pentru el, că s-a urcat și el pe scenă la un concert, la băieții ăștia, la Coldplay, și-a făcut și el pasiunea de a cânta. Și-a cântat muzica, a avut o seară frumoasă. 

Bă, dacă vedeți scenă pe Arenă acolo, ăla nu e meci, ăla se cheamă concert. Concertul înseamnă când vin mai mulți oameni cu instrumente, vine un băiat cu un tub așa lung, cu un puf în capăt pe care-l ține în gură și mai scoate sunete... ăla se cheamă solist."

Mesajul tânărului a devenit viral pe TikTok

Articolul continuă după reclamă

Tânărul spune că românii au dat dovadă de ipocrizie după ce l-au huiduit minute întregi pe Babasha, deşi era invitatul lui Chris Martin. A mai precizat că cei care au reacţionat în acest fel nu înţeleg că este normal să avem preferinţe muzicale diferite.

Pe acelaşi subiect

"Când mergi la un concert, este și vorba de conduită, pentru concertul ăla, că nu suntem animale, e vorba și de moralitate. Să nu huidui ca prostul că nu-ți convine ceva, te duci frumos până la baie, fumezi o țigară afară. Nu te apuci să huidui, ne-am făcut de rahat pe toată planeta. Suntem ultimii ipocriți, rockerii români (...) Bă, maturizați-vă și înțelegeți faptul că noi ca oameni suntem diferiți. Avem plăceri diferite, avem genuri de muzică diferite, avem chestii culturale diferite. 

Dacă voi personal nu-l ascultați pe băiatul ăla, nu înseamnă că trebuie să-l huiduiți. Că eu nu cred că vin pe la concerte rock oameni care ascultă manele să vă huiduie pe acolo. Să-i huiduie pe aia de la Iron Maiden sau să-i huiduie pe aia de la Megadeth", mai spune rockerul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Evenimente » Un rocker îi ia apărarea lui Babasha după concertul Coldplay. "Suntem ultimii ipocriți, ne-am făcut de râs pe toată planeta"