Antena Meniu Search
x

Un şarpe lung a înspăimântat gălăţenii dintr-un parc, mulţi dintre ei însoţiţi de copii. Reptila aproape a ajuns pe terasa unui restaurant

Mai mulți gălățeni aflați joi cu copiii în Parcul Spicul s-au speriat când au văzut că în parc și-a făcut apariția un șarpe mare, care încerca să intre pe terasa unui restaurant din zonă.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 13:55

Şarpele, prins de jandarmi
Şarpele, prins de jandarmi

Gălățenii au sunat la 112 joi, în jurul orei 10:30, și au semnalat că în Parcul Spicul, din municipiul Galați, au observat un șarpe mare, iar în zonă sunt mulți copii.

Şarpele, prins de jandarmi şi eliberat în pădure, la malul Dunării

La fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie care a capturat reptila, folosind un clește special. Șarpele a fost eliberat în mediul natural din zona împădurită situată pe malul Dunării, în Zona Liberă.

Jandarmii le recomandă cetățenilor să nu încerce să se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri și să solicite sprijinul la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un şarpe lung a înspăimântat gălăţenii dintr-un parc, mulţi dintre ei însoţiţi de copii. Reptila aproape a ajuns pe terasa unui restaurant