Antena Meniu Search
x

Video Băut şi cu permisul suspendat, un şofer a făcut prăpăd în Braşov lovind nu mai puţin de 12 maşini parcate

Un şofer din Braşov a semănat panică pe străzile din oraş. A condus haotic şi a lovit mai multe maşini parcate. A distrus şi o magazie, până să fie oprit de trecători şi dat jos de la volan. Martorii spun că s-ar fi certat cu o fată înainte să pornească în cursă.

de Redactia Observator

la 15.04.2021, 20:15

Vezi și
  • Anchetatorii vor să afle dacă şoferul era beat sau sub influenţa drogurilor.

În filmarea făcută de martori se observă comportamentul haotic al şoferului. A lovit deja mai multe maşini parcate, iar acum vrea să fugă de la locul accidentului. În timpul manevrelor periculoase, şoferul a distrus şi o magazie de pe marginea străzii. 

În cele din urmă, oamenii din jur reuşesc să-l scoată pe tânăr din maşină şi îl imobilizează până la sosirea poliţiei. Martorii spun că bărbatul era nervos după ce s-ar fi certat cu o fată şi până la accidentul în serie nu a mai fost decât un pas. 

Tot martorii au precizat că, pe lângă mai multe maşini, şoferul ar fi lovit şi un bărbat, însă acesta s-a ales doar cu o sperietură zdravănă. Tânărul a fost evaluat la faţa locului de un echipaj SMURD. Rămâne de văzut dacă era băut sau sub influenţa drogurilor.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov au deschis dosar penal în acest caz pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ancheta a scos la iveală că autorul accidentului, un bărbat de 31 de ani, din Bucureşti, a lovit nu mai puţin de 12 maşini parcate. Bărbatul nu a putut fi testat cu alcooltestul la locul accidentului şi a fost dus la spital pentru recoltarea de probe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Băut şi cu permisul suspendat, un şofer a făcut prăpăd în Braşov lovind nu mai puţin de 12 maşini parcate