Antena Meniu Search
x

Un şofer bulgar a încercat să intre în România cu mii de pantofi sport contrafăcuți, în valoare de aproape două milioane de lei

Un șofer de camion din Bulgaria a încercat să între în România cu mii de pantofi sport contrafăcuți, în valoare de aproape două milioane de lei. Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Bechet au descoperit vineri, în urma unui control, mai multe colete ce conțineau 3.008 perechi de încălţăminte, toate cu însemnele unei firme consacrate.

de Redactia Observator

la 04.02.2023, 12:50

Un vecin bulgar a încercat să intre în România cu mii de pantofi sport contrafăcuți
Un vecin bulgar a încercat să intre în România cu mii de pantofi sport contrafăcuți - Poliţia de Frontieră

La volanul mașinii se afla un cetățean bulgar, în vârstă de 50 de ani. Conform documentelor prezentate, şoferul transporta încălțăminte și produse textile, pe ruta Grecia-Slovacia. Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii au descoperit, în compartimentul de marfă al mijlocului de transport, mai multe colete ce conțineau încălțăminte sport.

"În urma inventarierii bunurilor de către reprezentantul Biroului Vamal Bechet, a rezultat cantitatea totală de 3.008 perechi de pantofi sport, toate purtând însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparţineau șoferului autocamionului. Bunurile au fost predate unui reprezentant din cadrul Biroului Vamal Bechet, iar dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi valorat 1.804.800 lei", a anunțat Poliția de Frontieră.

În prezent, faţă de șoferul bulgar se efectuează cercetări pentru ''săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Evenimente » Un şofer bulgar a încercat să intre în România cu mii de pantofi sport contrafăcuți, în valoare de aproape două milioane de lei