Antena Meniu Search
x

Un șofer de 19 ani a adus moartea pentru doi septuagenari, după ce a intrat în plin în autoturismul în care se aflau cei doi în Caraș-Severin

Sfârșit dramatic pentru doi septuagenari. Au murit unul lângă altul, în decurs de câteva minute, după ce un tânăr de 19 ani a intrat în plin, în mașina lor. Alte două persoane au fost rănite, în accidentul care a avut loc pe DN 58 la ieșirea din Caransebeș spre Reșița, în județul Caraș-Severin.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 18:05

Un șofer de 19 ani a adus moartea pentru doi septuagenari, după ce a intrat în plin în autoturismul în care se aflau cei doi în Caraș-Severin

Două persoane au murit și două au fost rănite, după un accident care a avut loc joi pe DN 58 la ieșirea din Caransebeș spre Reșița. Potrivit ISU Caraș-Severin, accidentul rutier a avut loc pe DN 58 la ieșirea din Caransebeș spre Reșița, între două autoturisme.

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și IPJ CS. În accident au fost implicate patru persoane.

Două dintre ele au fost găsite în stop cardio-respirator, iar în ciuda eforturilor medicilor, acestea au decedat. Celelalte două persoane implicate în accident au reușit să iasă din autoturism.

Ce spun polițiștii

Pe acelaşi subiect

Din primele cercetări ale polițiștilor, s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe strada de acces către Cartierul Valea Cenchii din Caransebeș, la intersecția cu strada Muntele Nemanu, a intrat în coliziune laterală cu partea dreaptă a unui autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat de 72 de ani.

În urma accidentului, șoferul în vârstă de 72 de ani și pasagera din dreapta față, în vârstă de 76 de ani, au murit. Tânărul de 19 ani a fost testat cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un șofer de 19 ani a adus moartea pentru doi septuagenari, după ce a intrat în plin în autoturismul în care se aflau cei doi în Caraș-Severin