Antena Meniu Search
x

Video Un șofer de 19 ani a zburat cu BMW-ul pe acoperișul unei case, în Alba. "Doamne ferește! Uite unde o ajuns motorul!"

Accident teribil, aseară, în judeţul Alba. O maşină a zburat, la propriu, de pe şosea, pe acoperişul unei case. Şoferul, un tânăr de 19 ani, participa la o cursă ilegală, spun martorii.

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 17:48

Vezi și

Din cauza vitezei, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului, apoi a lovit o bordură şi o maşină parcată. Ambele au acţionat ca o rampă de lansare pentru bolidul proiectat în acoperişul casei şi căzut din nou în stradă.

Șoferul, dar şi trei pasageri minori au supravieţuit miraculos

Presa locală a publicat o înregistrare care surprinde coșmarul produs, imediat după ce BMW-ul a lovit acoperișul casei. Un martor a filmat dezastrul înainte de sosirea echipajelor de salvare.

"Incredibil! Doamne ferește! Ăsta e BMW. Motorul o zburat. Incredibil ce o rămas din mașina asta. Uite unde o ajuns motorul din BMW. Extraordinar! Uita-te ce o rămas din BMW-ul ăsta. Ce viteză o putut să aibă? O zburat pe casă! Vai de zilele mele", se aude bărbatul în înregistrare.

Deşi maşina s-a făcut praf, iar motorul a fost aruncat la peste 20 de metri, şoferul, dar şi trei pasageri minori au supravieţuit miraculos, însă au ajuns la spital cu multiple traumatisme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un șofer de 19 ani a zburat cu BMW-ul pe acoperișul unei case, în Alba. "Doamne ferește! Uite unde o ajuns motorul!"