Antena Meniu Search
x

Un șofer de 22 de ani din Sibiu a intrat în plin într-un pieton. Bărbatul de 60 de ani a murit la spital

Sfârșit tragic pentru un pieton de 60 de ani din Sibiu. Bărbatul s-a stins din viață la spital, după ce a fost lovit în plin de un șofer de 22 de ani. 

de Redactia Observator

la 05.01.2023, 22:24

Un șofer de 22 de ani din Sibiu a intrat în plin într-un pieton. Bărbatul de 60 de ani a murit la spital - Shutterstock

Accidentul a avut loc joi seară, pe Drumul European 1, în județul Sibiu. Bărbatul a fost izbit de o mașină condusă de un tânăr de 22 de ani.

A murit la spital

Conform Poliției sibiene, un șofer de 22 de ani, din Tilișca, conducea un autoturisml pe DN1, iar la ieșirea din Cristian a izbit un pieton. În urma accidentului, inițial pietonul a fost rănit grav. La sosirea SMURD, bărbatul de 60 de ani a fost găsit inconștient.

Întrucât era în stop cardiac, salvatorii au aplicat manevre de resuscitare, care au avut succes, conform ISU Sibiu. Bărbatul a fost intubat și urma să fie dus la UPU Sibiu, însă a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar de această data nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, astfel medicul a declarat decesul acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un șofer de 22 de ani din Sibiu a intrat în plin într-un pieton. Bărbatul de 60 de ani a murit la spital