Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de microbuz şcolar din Buzău, acuzat că a abuzat sexual o fetiţă de 13 ani

Acuzații grave aduse unui șofer de microbuz școlar din localitatea buzoiană Poșta Câlnău. Acesta a fost reclamat pentru că ar fi abuzat sexual o elevă de 13 ani. Chiar părinţii fetei au fost cei care au sesizat oamenii legii după ce au aflat întreaga poveste de la prietena fiicei lor. Poliția a început cercetările, iar pe perioada anchetei bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost înlocuit cu un alt şofer.

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 18:52

Vezi și

Totul ar fi avut loc în urmă cu o săptămână când şoferul a rămas singur în autobuzul şcolii cu eleva de 13 ani. Bărbatul ar fi atins-o pe fetiţă în zonele intime. Minora agresată ar fi povestit cele întâmplate unei prietene. Aşa a aflat şi mama copilei de 13 ani care a depus imediat o plângere la poliţie. 

Acuzat că a abuzat sexual o fetiţă de 13 ani

Cornelia Stroe, purtător de cuvânt IPJ Buzău: În ziua de 18 mai, politistii din cadrul sectiei de politie..., o femeia a anuntat că fiica sa de 13 ani a fost abuzata sexual de către un bărbat de 62 de ani. In cauza, a fost întocmit dosar penal în cazul infractiunii de agresiune sexuale, iar politistii continua cercetările pentru luarea măsurilor legale. 

Oamenii legiii au anunţat imediat şi angajatorul şoferului, Primăria Poșta Câlnău, iar autorităţile locale au luat primele măsuri.

Pe acelaşi subiect

Viorel Arsene, viceprimar Posta Câlnău: Imediat ce am primit adresa, a fost înlocuit cu un alt şofer. Aşteptăm să decurgă ancheta şi să aflăm rezutatele. 

Profesorii școlii în care învață eleva sunt șocați de aceste acuzații și au cerut sprijin pentru consilierea minorei.

Luiza Avram, director adjunct Școala Poșta Câlnău: Este un incident regretabil, noi nu putem decât să aşteptăm finalizarea anchetei. Noi am întocmit un plan de măsuri, să vedem ce putem face, cum putem să-i învăţăm pe copii să reacţioneze în anumite situaţii. 

Până la finalizarea anchetei care îl vizează, șoferul nu mai conduce microbuzul şcolii. Bărbatul este angajat al Primăriei de peste 10 ani, și până acum nu a mai fost sancționat disciplinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer de microbuz şcolar din Buzău, acuzat că a abuzat sexual o fetiţă de 13 ani