Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer ucrainean a intrat cu cisterna într-un microbuz plin cu pasageri, lângă Popești Leordeni. Opt oameni au ajuns la spital

Opt persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit de o autocisternă pe centura Bucureştiului. Accidentul a avut loc în apropierea localităţii Popeşti Leordeni. 

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 07:51

Vezi și

În microbuz se aflau şoferul şi şapte pasageri.

Autocisterna, care nu era încărcată, era condusă de un cetăţen din Ucraina. La faţa locului au ajuns opt echipaje medicale care i-au dus pe cei aflaţi în microbuz la mai multe spitale din Bucureşti.

Cauza accidentului, investigată de polițiști

O singură victimă este în stare mai gravă. Ceilalţi şapte pasageri au scăpat cu răni uşoare. Şoferul ucrainean nu a fost rănit. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cele două vehicule circulau pe acelaşi sens în momentul producerii accidentului. Care a fost cauza coliziunii, însă, este încă neclar, poliţiştii urmând să stabilească acest lucru în cursul anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un șofer ucrainean a intrat cu cisterna într-un microbuz plin cu pasageri, lângă Popești Leordeni. Opt oameni au ajuns la spital