Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un şofer vitezoman, prins în timp ce conducea cu 217 km/h, pe centura orașului Bacău. Poliţiştii l-au lăsat fără permis

Un șofer a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea o mașină cu peste 200 de km/h pe centura orașului Bacău. Șoferul a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere.

de Redactia Observator

la 27.09.2021 , 16:46

Un şofer vitezoman, prins în timp ce conducea cu 217 km/h, pe centura orașului Bacău
Un şofer vitezoman, prins în timp ce conducea cu 217 km/h, pe centura orașului Bacău - Poliţia Română

Incidentul s-a produs duminică pe sectorul de autostradă A7 din cadrul centurii municipiului Bacău. Aparatul radar a înregistrat mașina care avea viteza de 217 km/h. Șoferul a fost sancționat cu amendă contravențională și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o periodă de 90 de zile.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Bacău au desfășurat o amplă acțiune pe șoselele din județ. Cu această ocazie, ei au constatat nouă infracţiuni, din care șase la regimul circulaţiei rutiere.

Totodată, pentru neregulile constatate, agenții au aplicat 809 sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 61 de sancţiuni sunt pentru abateri ale pietonilor, 89 pentru bicicliști și 52 pentru căruţaşi. De asemenea, polițiștii au reținut 123 de permise de conducere din care 95 pentru încălcări ale regimului legal de viteză și nouă pentru conducere sub influenţa alcoolului. În plus, poliţiştii au retras 26 de certificate de înmatriculare.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Un şofer vitezoman, prins în timp ce conducea cu 217 km/h, pe centura orașului Bacău. Poliţiştii l-au lăsat fără permis