Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a încercat să se omoare cu drujba, în Vaslui. Era în depresie, pentru că nu avea voie să dea de permis

Un tânăr din Vaslui s-a ales cu traheea secționată, în această dimineață, după ce ar fi încercat să se omoare cu o drujbă. S-a întâmplat într-o pădure din Stâncășeni și, potrivit tatălui victimei, băiatul suferea de depresie. Potrivit unor surse, tânărul era supărat pentru că nu avea voie să dea de permis.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.12.2021, 19:11

Vezi și

Câțiva vecini au fost cei care au dat alarma la 112.

"La Stâncășeni a fost trimisă o ambulanță C2 cu medic de la Bârlad pentru un bărbat în vârstă de 23 de ani, ce prezintă o plagă tăiată la nivelul gâtului cu drujba. Era în pădure, iar solicitarea a fost făcută de niște vecini ce îl însoțeau. Se pare că este o autogresiune, tatăl victimei declarând că pacientul avea o depresie. A fost anunțat și elicopterul SMURD Iași care stă în așteptare. La prima solicitare pacientul era conștient, dar cu sângerare importantă. Se așteaptă evaluarea medicului de pe ambulanța SAJ ce se îndreaptă spre caz", au transmis reprezentații SAJ Vaslui. 

Potrivit unor surse, depresia tânărului are legătură cu faptul că nu poate susține examenul auto. Are o interdicție din cauza unui dosar penal în curs, pentru conducere fără a deține permis

Băiatul a fost adus la UPU-SMURD Iaşi, prognosticul medicilor fiind unul favorabil.

Pe acelaşi subiect

"Elicopterul SMURD a aterizat la marginea pădurii, unde acest tânăr se afla în șoc emoțional, cu o plagă tăiată la nivel cervical. Plaga interesa traheea, laringele și mai multe structuri ale regiunii cervicale. A fost tratat acolo, la locul intrevenției, și adus în urgență. Am mers în sala de operație la ORL, unde s-a făcut intervenția chirurgicală. Evoluția și prognosticul sunt favorabile", a declarat Prof. Dr Diana Cimpoeșu, medicul-şef de la UPU-SMURD Iaşi.

Ce spune IPJ Vaslui

"La data de 04.12.2021, ora 08.45, am fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 23 de ani, în timp ce tăia lemne cu drujba în pădurea din localitatea Stâncășeni, comuna Voinești s-a tăiat la gât cu drujba. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că este vorba de un bărbat în vârstă de 21 de ani, din localitatea Stâncășeni, județul Vaslui care prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului. Acesta este conștient, însă nu poate oferi informații cu privire la cele întâmplate.

De asemenea, a fost preluat de un elicopter SMURD și a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale", a transmis IPJ Vaslui într-un comunicat.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un tânăr a încercat să se omoare cu drujba, în Vaslui. Era în depresie, pentru că nu avea voie să dea de permis