Antena Meniu Search
x

Sfârşitul tragic al tânărului de 18 ani din Suceava, prins la braconaj: S-a împuşcat mortal după o sperietură

Un tânăr de 18 ani din judeţul Suceava a murit după ce s-a împuşcat, din greşeală, cu arma de vânătoare.

Vezi și

Un tânăr de 18 ani din judeţul Suceava a murit după ce s-a împuşcat, din greşeală, cu arma de vânătoare. Băiatul era la branconaj împreună cu doi prieteni, când au fost surprinşi de pădurar.

Pe acest loc din stânga şoferului stătea ieri, în jurul orei 12.00, tânărul de 18 ani, Nicolae Torac. Se afla împreună cu doi prieteni, ambii de 24 de ani - bărbatul de la volan şi un altul, pe bancheta din spate- , pe raza comunei Ulma, localitatea lor de domiciliu. 

La braconaj, spun surse judiciare. Când se pregăteau să intre în pădure, cei trei ar fi dat nas în nas cu pădurarul. S-au speriat, iar Nicu, aşa cum îi spunea familia, a încercat să-i dea puşca celui din spate, ca să o ascundă sub banchetă. Numai că i-ar fi dat-o cu ţeava îndreptată spre cap, iar, în clipa în care a fost apucată de tovarăşul său, arma s-a descărcat şi glonţul l-a nimerit în gât pe tânărul de 18 ani.

Medicii de pe Ambulanţă, chemaţi de urgenţă, au încercat să-l resusciteze pe tânărul rănit, însă fără succes. Ei au fost nevoiţi să constate decesul. Nicu tocmai împlinise 18 ani în urmă cu 2 săptămâni. 

Se pare că puşca de vânătoare cu lunetă era a unuia dintre prieteni, dar acesta nu avea autorizaţie pentru ea. 

Poliţiştii de la Serviciul Arme al IPJ Suceava au preluat ancheta în acest caz, sub coordonarea unui procuror criminalist. Ei fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sfârşitul tragic al tânărului de 18 ani din Suceava, prins la braconaj: S-a împuşcat mortal după o sperietură