Antena Meniu Search
x

Băiatul de 19 ani care a fost ucis de tren, în Vrancea, a pierit chiar în locul unde își făcuse ultima fotografie

O greşeală l-a costat viaţa. Un tânăr de 19 ani, din Vrancea, a coborât din tren ascultând muzică în căşti.

Vezi și

O greşeală l-a costat viaţa. Un tânăr de 19 ani, din Vrancea, a coborât din tren ascultând muzică în căşti. Chiar în acel moment, în gară mai intra o altă garnitură. A fost spulberat, fără nicio şansă de salvare.

Daniel se întorcea de la Focşani, unde îşi găsise un loc de muncă. Era deja întuneric când a coborât din trenul care l-a adus acasă. Asculta muzică în căşti şi n-a auzit pericolul. Un alt tren care intra în gară l-a spulberat. A murit în locul unde, în urmă cu aproape două luni, şi-a făcut ultima fotografie. Pe şinele de cale ferată. 

Aceeaşi greşeală, neatenţia, a ucis, în urmă cu un an şi jumătate, într-un mod aproape similar, un olimpic în Constanţa. Camerele de supraveghere l-au surprins pe adolescentul de 18 ani, care şi-a găsit moartea, tot între două linii de cale ferată. S-a ferit de un tren, dar a fost lovit de o altă garnitură. Şi el avea căştile pe urechi. 

Pericolul este acelaşi şi pe şosele. Un sondaj recent realizat arată că peste 60% dintre pietoni sunt concentraţi la telefonului mobil în timp ce merg pe stradă, trimit mesaje sau ascultă muzică.

Statisticile arată că cei mai neatenţi în trafic sunt tinerii cu vârste între 18 şi 25 de ani. Pietoni sau şoferi. Astfel, România este în fruntea Europei la numărul de decese în accidente. 97 la un milion de locuitori. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Băiatul de 19 ani care a fost ucis de tren, în Vrancea, a pierit chiar în locul unde își făcuse ultima fotografie